Adresa

Str. Șurianu, nr.41
Sebeș, județul Alba

Telefon

Telefon:0258.731.712

Fax: 0258.731.705

Email

Email: spitalul_sebes@yahoo.com

  Numele (necesar)

  Adresa de email (necesar)

  Subiectul

  Mesaj

  captcha

  Vă rugăm să introduceți codul de securitate în căsuța de mai jos (necesar)

  Cum ajungem la spital în funcție de direcția din care venim?

  Alba Iulia(E81 sau A1 tronson Orastie – Sibiu) – intrăm în Municipiul Sebeș pe Str.Mihail Kogălniceanu,la intersecția mare facem stânga pe strada Augustin Bena și mergem până la primul sens giratoriu. Aici, ieșim prin dreapta pe strada Dorin Pavel și mergem până ajungem la a doua stradă la stanga (în drept cu Fabrica de Ciorapi Ciserom). Virăm stânga pe str. Teilor și în față se află Spitalul Municipal Sebeș.

  Deva(E68 sau A1 tronson Oraștie – Sibiu) – intrăm în Municipiul Sebeș pe str. Augustin Bena și înaintăm până la primul sens giratoriu. Aici, ieșim prin dreapta, pe strada Dorin Pavel și mergem până ajungem la a doua stradă la stânga (în drept cu Fabrica de Ciorapi Ciserom). Virăm stânga pe str. Teilor și în față se află Spitalul Municipal Sebeș.

  Sibiu (E81/E68 sau A1 tronson Sibiu – Deva) – intrăm în Municipiul Sebeș pe str. Drumul Sibiului. La primul sens giratoriu ieșim pe a 3 ieșire și intrăm pe Bulevardul Lucian Blaga. Înaintăm pe acest bulevard până la primul sens giratoriu, unde ieșim la stânga pe a 3 ieșire pe str. Dorin Pavel.  Înaintăm pe această stradă până ajungem la a doua stradă la stânga (în drept cu Fabrica de ciorapi Ciserom) și virăm stânga pe str. Teilor, iar  în față se află Spitalul Municipal Sebeș.

  Petresti (67C) – intrăm în Municipiul Sebeș pe str. Dorin Pavel și înaintăm până ajungem la a 4 stradă pe dreapta (în drept cu Fabrica de ciorapi Ciserom). Virăm la dreapta pe str. Teilor și în față avem Spitalul Municipal Sebeș.