ȘCOALA VIITORILOR PĂRINȚI

“Copii  bine îngrijiți  și   părinți fericiți!”

                Începând cu luna ianuarie, la Spitalul Municipal Sebeș  se va lansa un proiect care constă în  cursuri gratuite de puericultură pentru viitorii părinți.

                Nevoia lansarii acestui proiect s-a nascut in urma discutiilor cadrelor medicale, cu mamele care  au nascut in maternitatea noastra si nu numai. Sursele de informatii pe care le au la dispozitie viitorii parinti ( internetul, alti parinti, familia) genereaza de cele mai multe ori confuzii si de aceea ne dorim ca, la finalul acestui curs,  viitori parinti sa acumuleze minime informatii dar importante, in ceea ce priveste nasterea, aspectul si ingrijirea nou nascutului si astfel sa fie pregati pentru un test important din viata lor – aparitia bebelusului.

                Cursul  va fi gratuit si se vor aborda subiecte  ca: nasterea si contactul skin to skin, ce se intampla cu nou nascutul imediat dupa nastere, analizele in maternitate,  alaptarea ( beneficii, tehnica alapatarii, probleme ale alaptarii) , ingrijirea nou nascutului.

               Asteptam cu interes intrebarile dumneavoastra  pentru a va ajuta sa traversati fara prea mare dificultate venirea pe lume a copilului. In formularul de inscriere , la rubrica observatii, puteti sa mentionati un subiect pe care ati dori sa il discutam.

 

                   La curs pot participa si ne dorim sa participe atat mama cat si tatal viitorului bebelusi. La sfarsitul cursului , vom rasplati taticii cu certificate de puericultura, pe baza caruia taticii pot beneficia de  15 zile de concediu paternal platit, conform legii nr.201/1999 aprobata prin H.G. nr. 244/2000.

( *cursul este recomandat in cazul sarcinii mai mare de 28 de saptamani de sarcina-pana in momentul nasterii)

      Data cursului – 30 martie 2020,ora 1630

      Locația  –  Sala de ședințe a Spitalului Municipal Sebeș.

      Speaker – dr. Negruțiu Manuela , medic specialist neonatolog

   Înscrierea este obligatorie pentru a preîntampina problemele care pot să apară din lipsa locurilor.

Informații suplimentare la telefon 0258732975,între orele 0900 – 1200.


  Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii:

  Nume*

  Prenume*

  Adresa de email

  Telefon*

  Mediul de rezidență *:

  Data probabilă a nașterii*:

  Număr persoane care vor participa*:

  Numele

  Prenumele

  Observații:

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale*