Cu profesionalism și dăruire, personalul Spitalului Municipal Sebeș, depune toate eforturile necesare pentru ca Dvs să beneficiați de un tratament rapid, corect si adecvat. Tot ceea ce este nou în domeniul științei medicale, va fi pus la dispoziția Dvs, fără nici o rezervă și fără a ține cont de statutul Dvs social, starea civilă, vârstă, sex sau medii de plată.

În cazul în care nu sunteți mulțumit de serviciile oferite de spital sau de calitatea tratamentului de care ați beneficiat, vă rugăm sa faceți propuneri de îmbunătățire a activității noastre completând Chestionarul de satisfacție al pacientului.

Opinia Dvs este foarte importantă pentru noi.

Dacă serviciile noastre au fost pe măsura așteptărilor Dvs și sunteți pe deplin mulțumit, aveți posibilitatea să ne transmiteți în scris acest lucru. De asemenea puteți recomanda Spitalul Municipal Sebeș prietenilor și rudelor. Noi vom acorda tuturor pacienților tratamente și servicii de calitate.

In cazul copiilor sau a pacientilor fara discernamint, completarea chestionarului se realizeaza de catre apartinatori.
In cazul persoanelor fara discernamint temporar, chestionarul se va completa numai in momentul in care pacientul are discermamint.

Spitalului va da asigurări privind păstrarea anonimatului și a confidențialității chestionarului.

Informatia obtinuta nu va fi asociata cu dvs.