Adresa

Str. Șurianu, nr.41
Sebeș, județul Alba

Telefon

Telefon:0258.731.712

Fax: 0258.731.705

Email

Email: spitalul_sebes@yahoo.com

Numele (necesar)

Adresa de email (necesar)

Subiectul

Mesaj

captcha

Vă rugăm să introduceți codul de securitate în căsuța de mai jos (necesar)

Cum ajungem la spital in functie de directia din care venim?

Alba Iulia(E81 sau A1 tronson Orastie – Sibiu) – intram in Municipiul Sebes pe Str Mihail Kogalniceanu la intersectia mare facem stanga pe strada Augustin Bena si mergem pana la primul sens giratoriu. Aici iesim prin dreapta pe strada Dorin Pavel si mergem pana ajungem la a doua strada la stanga (in drept cu Fabrica de Ciorapi Ciserom). Viram stanga pe str. Teilor si in fata se afla Spitalul Municipal Sebes.

Deva(E68 sau A1 tronson Orastie – Sibiu) – intram in Municipiul Sebes pe str. Augustin Bena si inaintam pana la primul sens giratoriu. Aici iesim prin dreapta pe strada Dorin Pavel si mergem pana ajungem la a doua strada la stanga (in drept cu Fabrica de Ciorapi Ciserom). Viram stanga pe str. Teilor si in fata se afla Spitalul Municipal Sebes.

Sibiu (E81/E68 sau A1 tronson Sibiu – Deva) – intram in Municipiul Sebes pe str Dumul Sibiului. La primul sens giratoriu iesim pe a 3 iesire si intram pe Bulevardul Lucian Blaga. Inaintam pe acest bulevard pana la primul sens giratoriu unde iesim la stanga pe a 3 iesire pe str. Dorin Pavel.  Inaintem pe aceasta strada pana ajungem la a doua strada la stanga (drept cu Fabrica in de ciorapi Ciserom) si viram stanga pe str. Teilor iar  in fata se afla Spitalul Municipal Sebes.

Petresti (67C) – intram in Municipiul Sebes pe str. Dorin Pavel si inaintam pana ajungem la 4 strada pe dreapta (in drept cu Fabrica de ciorapi Ciserom). Viram la dreapta pe str Teilor si in fata avem Spitalul Municipal Sebes.